Over ons

Thijs

Als middelste kind van 3 broers was het al snel duidelijk dat ik mijn mannetje moest leren staan. Opgroeiend in dit arbeidersgezin werden waarden als: “Wie hard werkt, wordt beloond” & “Als je iets wil, moet je er zelf voor zorgen” er steevast ingelepeld. Dit vertaalde hem al snel in verscheidene weekend-& vakantiejobs.

Zo kwam ik te weten dat interieur & architectuur altijd weer mijn aandacht trokken. In mijn visie kan je maar goed zijn in iets als je elk aspect ervan beheerst. Zo begon ik als schilder-decorateur en leerde ik alles over kleuren van materialen en de afwerking van een interieur.

Gaandeweg kwam de ervaring van het opvolgen van werven en het samenwerken met aannemers & architecten, alsook product-& mensenkennis. Zo zag ik de tijd rijp om mijn diploma Handel-Wiskunde te koppelen aan dat van interieurinrichter.

Samen met de creatieve capaciteiten van Sien vormen we de ideale tandem om van elk interieur iets uniek te maken.

SIEN

Ik ben geboren in 1984 te Gent. Doordat mijn ouders alletwee architect zijn, ben ik opgegroeid tussen de plannen & het schetsmateriaal. In 2005 studeerde ik dan ook af als interieurvormgeefster. Met bijkomstige studies in schilderkunst en een diploma als goudsmid, leef ik mij op allerlei verschillende manieren creatief uit.

Ondertussen heb ik jarenlange ervaring opgebouwd als interieurvormgeefster & kleurenadviseur. Hierbij hou ik vooral van het ontwerpen en door middel van kleuren en materialen sfeer brengen in de ruimte.

Samen met Thijs zijn praktijkgerichte visie bouwen we aan een perfect afgestemd eindresultaat. Want eerlijk… 2 visies zijn altijd completer dan 1 en praktisch kan ook mooi zijn & omgekeerd.

Contacteer ons

Heeft u interesse in ons interieuradvies of wenst u meer informatie over onze diensten? Contacteer StudioSinc telefonisch of via ons contactformulier.